Cautare

11402 de rezultate pentru "viata altfel" (3.69 secunde)
Acest lucru a fost posibil datorita numarului mare de donatori aflati in moarte cerebrala din 2013 si continuarii operatiei de transplant de la donatori in viata, a precizat realizatorul primului transplant hepatic din Romania.
De altfel ei inca mai cred ca am fost omul securitatii. ... Acuma, probabil ca visul se explica si datorita preocuparilor mele de o viata in acest domeniu, din munca pe care o desfasor, cautand mereu si cercetand arome, si gustandu-le pe toate.
De altfel, reprezentantii UDMR au spus ca nu exista niciun fel de posiblitate de apropiere sau de paralela facuta intre ce a fost in Kosovo si ce este in Romania", a declarat premierul.
„Daca vrem sa ne bucuram de tot ceea ce are viata de oferit, nu trebuie sa evitam responsabilitatea, ci sa o acceptam pe deplin“, noteaza www.ele.ro.
Nimic nu se adauga in lume decat prin fiinta morala a popoarelor, care nici nu memoreaza intamplarile altfel decat prin categorii paradigmatice, iar acestea sunt, fundamental si implicit, morale.
Un psiholog umanist american a cercetat maladia acestui tipar uman prin ceea ce el a denumit sand-box syndrom- sindromul cutiei de nisip- , adica inductia la scara popoarelor a unor modele de viata care amesteca uitarea de sine cu stari ludice capabile sa anuleze perceptia realista si grava, matura a lucrurilor.
De altfel, a fost foarte ocupat cu prelegeri, cursuri, conferinte, munca la spital, blogul personal. ... Ca fondator al miscarii Noii varstnici, medicul ii sfatuia pe oameni cum sa traiasca o viata lunga si fericita, dovada ca acest lucru este posibil fiind el insusi.
Consider ca nu este o meserie, e un mod de viata, un destin. ... Familia joaca in viata mea rolul principal. ... - Cineva spunea ca un actor are sapte vieti, altfel nu ar rezista sa se consume putin cate putin, in fiecare seara pe scena.
Membrii CNA au respins, insa, toate argumentele postului, aratand ca in cazul lui Emil Boc, de dragul audientei, au fost incalcate grav, cu buna stiinta, libertatile si drepturile la viata privata, propria imagine si demnitate umana.
Pentru o sursa de stiri despre viata privata a Lucretiei, un personaj important este Johannes Burckardt din Strasbourg, italienizat Burcardo, maestru de ceremonie in timpul pontificatului papei Alexandru al VI-lea.
Atunci viata i s-a intersectat brutal cu un eveniment avand conotatii adanci in istoria Turciei:
Fiecare etapa este unica, efemera, poate si de aceea Atotputernicul incearca nenumarate minti si suflete, din dorinta de a trezi in noi dragostea si aprecierea fata de acest MARE DAT care inseamna viata!
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, vorbese despre politica si despre viata personala intr-un interviu pentru ziarul Ring. El sustine ca si-a impus sa duca o viata austera, intrucat confortul duce la lancezeala. ... Nu imi place sa imi expun viata personala in public. ... Imi place sa am spatiu, altfel m-as sufoca.
Acesta este, de altfel, unul din riscurile vietii politice, faptul ca esti in permanenta in vizorul opiniei publice. ... De la pasiuni personale la incercari profesionale, cei care au vrut sa afle detalii despre viata mea au avut in mine un partener de dialog.
De altfel, Presedintele a anuntat ca "va reactiona, in spiritul Constitutiei, daca nu se va tine cont de referendumul din 2009." Ori, in spiritul Constitutiei, referendumul din 2009 privind trecerea la un parlament unicameral cu 300 de membri nu este obligatoriu, ci este o propunere pe care Legislativul o discuta si o poate adopta sau nu.
Fostul premier vorbeste despre viata sa si a familiei sale si despre sine ca om politic si de stat. ... Eu am gandit altfel. ... Uneori, am impresia ca nu stim sa ne bucuram de viata.
Boris Schneider a precizat, de altfel, ca Asirom va afisa profit la sfârsitul anului, însa nu a mentionat nivelul acestuia.„Faptul ca industria asigurarilor este capabila sa suporte daune de amploare trebuie sa întareasca românilor convingerea ca asigurarea este cea mai buna solutie de protectie financiara în fata unor riscuri inerente“, a mai spus directorul general al companiei.Veniturile Asirom au crescut cu 4,47%Veniturile totale ale firmei în primele noua luni au crescut cu 4,47%, pâna la 500,3 milioane de lei, comparativ cu perioada similara a anului trecut, când acestea au fost de 478,9 milioane de lei.
Perioada contractului este stabilita pe baza sperantei medii de viata Potrivit www.tmctv.ro, compania nu stabileste actul pe baza unui examen medical, ci pe baza sperantei medii de viata din România (pentru o persoana care a ajuns la 65 de ani, speranta medie de viata este de 17 ani pentru femei si de 14 ani pentru barbati).
Altfel spus: ... Romanii din sudul tarii sunt cei mai dornici sa-si incheie asigurari de viata In ceea ce priveste investitia intr-o asigurare de viata, scolaritatea releva o distributie diferentiata a subiectilor:
Parea o veste prea mareata pentru a fi anuntata la bodega, dar asa era viata universitara la Cambridge in anii ‘50, iar cei aflati de fata erau cu totii oameni de stiinta care intelegeau importanta unei asemenea noutati.
google-analytics.com